Χμμ!

Διαβάστε τα πρώτοι όλα!
31 Μάρτιος 2017

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο «Block 33»

||
0 Comment
|

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα μοιραστεί το εξελισσόμενο μουσικό πρόγραμμά του με το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Για δύο Παρασκευές θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη και το «Block 33» ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Ο ερμηνευτής και οι σπουδαίοι μουσικοί του συνοδοιπόροι μάς χάρισαν πολλές δυνατές στιγμές τα τελευταία τρία χρόνια. Κατάφεραν να φέρουν μαζί διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, γεγονότα και αισθήματα και να τα μοιραστούν με το κοινό μέσα από στιγμές μεγάλης έντασης, συγκίνησης και αλήθειας.

Μέσα σε αυτό το διάστημα έδωσαν δεκάδες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αποσκευή τους, μια «Μικρή βαλίτσα» γεμάτη από παλιά και νέα τραγούδια. Η δυναμική, ζωντανή και συνεχώς εξελισσόμενη μουσική συνάντηση παρουσιάζεται στο σημερινό της στάδιο, μέσα από αυτές τις εμφανίσεις.

Το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από τη χαρά της μοιρασιάς, την επικοινωνία μεταξύ μουσικών και ακροατών, την ελευθερία του αυτοσχεδιασμού, τα ιδιόμορφα ενορχηστρωμένα μέρη, τις εντάσεις και τις σιωπές, τον συγκερασμό διαφορετικών μουσικών ειδών και τη δημιουργία μιας κοινής αισθητικής από συντελεστές που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.

Μέσα από την ευφάνταστη χρήση των εγχόρδων και με την εφευρετικότητα των ξεχωριστών σολιστών που απαρτίζουν την ομάδα, τα τραγούδια αντιμετωπίζονται συνεχώς με νέους τρόπους, σαν πρόσωπα κοιταγμένα από διαφορετικές γωνίες.

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου και 7 Απριλίου στο «Block 33».

|

Leave a Reply

May68 Radio Streaming // 128 Kpbs
  1. May68 Radio Streaming // 128 Kpbs